Boek nu mijn eenvoudige en romantische boerderijtje huisjeinnormandie in het mooie Normandië. Hieronder staan de prijzen voor een verblijf en de kalender. Zoals je ziet is mijn huisje momenteel zeer goedkoop. Je huurt direct van mij, Mark, ik ben de eigenaar. Neem vrijblijvend contact met mij op voor al je vragen. Je kunt mij hier bereiken:

E-Mail : m.bruijnis@gmail.com
Telefoon/Whatsapp: 0645538986
Vanuit buitenland: 0031645538986

De prijs per nacht is E49 en er worden altijd eenmalig per verblijf E20 schoonmaakkosten gerekend. Dus de prijs voor 2 nachten is bijvoorbeeld E118 en de prijs voor een week is E363. Bij deze prijs zit alles inbegrepen: schoonmaak, elektriciteit, water, gas, vruchten en noten, meerprijs per persoon, alles. Reken je prijs uit door het aantal nachten keer E49 te doen en tel er dan eenmalig de schoonmaakkosten van E20 bij op. Zie voor de voorbeelden de tabel hiernaast. Je kunt ieder aantal van nachten komen. Let op: in augustus is de nachtprijs E69 (zie tabel)


Bekijk voor de beschikbaarheid onderstaande agenda. Het is helaas niet mogelijk te boeken via deze agenda. Neem alstublieft contact met mij op via email, telefoon of whatsapp voor vragen of het maken van een boeking, zie hierboven voor mijn gegevens.

© 2020 huisjenormandie.nl